24 Temmuz 2010 Cumartesi

Toparlanma ve Yola Çıkış



Sonunda yola çıkış zamanı geldi çattı. Son dakikaya bırakılan işlerin hepsi bitmedi ama yola çıkış anının yaklaşmasının verdiği heyecan bütün gerginliğimizi aldı. Ahmet gezi masraflarını karşılamak için çalıştığı işin (iple cam silme) son gününde malzemeleri evinde toparladı. Ben de işten güçten kafamı biraz kaldırıp geceyarısı soluğu evlerinde aldım. Haritaları gözden geçirdik, malzeme listesinin üzerinden gittik, kavun-peynir yedik ve yattık.


Ertesi gün akşam kişisel malzemelerimizi topladık ve Çuka'nın evine vardık. Gezi için altımıza araba çeken, kafamıza kask koyan Çuka'ya buradan selamlarımızı söylüyoruz. Kirli çıkın Kayhan'dan son anda çıkan Tandem ve Gudular da hayatımızı kurtaracak gibi. Sabah bütün eşyaları toparladığımızda "ultra light" felsefesiyle gitmeye çalışırken "hammal-ötesi" bir duruma düştüğümüzü fark ettik.



Toplamda yaklaşık 8 çantayla arabaya doluştuk. İlk günümüzün heyecanı olacak olan Parsık mağarasına doğru yola çıktık. Hedefimiz daha önce bakılmamış bir yan kola bakmak ve yukarıdan gireceğimiz mağaranın aşağı ağzından çıkmak.

(Sevgili Çuka, arabada unuttuğun mp3 çalardaki kozmopolit liste için teşekkürler)

2 yorum:

  1. Ölçeceyniz de mi la Parsık'ı?
    Orada bir beden eğitimi Hocası vardı.
    Birkaç kere arayıp "bu tarafa geldiğinizde arayın haber edin, nasıl çalıştığınızı çok merak ediyorum" demişti.
    isterseniz bir arayın, tanışın, dergi, broşür, poster verin.
    İsim: Sedat Pehlivan.
    Kontak: 0545 551 37 45

    YanıtlaSil
  2. "Yolunuz Açık Olsun" demeyi unutmuşum.
    Haydi rastgele...

    YanıtlaSil